01. Jana Mihálová
Bratislava

Hlasuj za finalistku

Jana Mihálová rada tancuje a zaujíma sa o výtvarné umenie. Jej dočasným zamestnaním je modeling. Rada robí všetko, kde môže vybiť svoju energiu a temperament. Dá sa s určitosťou povedať, že sa málokedy nudí, stále hľadá nové aktivity, čo patrí k jej neposednej a zvedavej povahe. Má veľa koníčkov, ale jej srdcovky sú tanec, umenie a film. Finalistke číslo jeden dobročinnosť nie je cudzia,  rada pomáha ľuďom, ktorý majú dobré srdce a snažia si pomáhať na každom rohu. Je to jeden z najemotívnejších pocitov, nezištne pomôcť. Má jedného brata, ktorý je  o dva roky starší. Stále býva s rodinou, kde sa snažia jeden druhého rešpektovať, aby sa im spolu bývalo krajšie a bez konfliktov.

Aký je Váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Ťažká otázka, lebo krásnych zážitkov mám veľa. Asi najviac sa mi krásne spomienky viažu na cestovanie, cudzie krajiny, spoznávanie rôznych kultúr. To  sú zážitky, ktoré by som asi v takom mladom veku nepostíhala, nebyť modelingu. A potom každé chvíle spoločne strávené s blízkymi ľuďmi.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?


Priateľa mám,  dosť dlho na to, aby som vedela, že ma bude podporovať počas celej súťaže a aj potom či už budem víťazkou, alebo nie.  Samozrejme som si vypočula  jeho názor, ale dostatočne ma pozná na to, aby vedel že ma to výraznejšie nezmení. Pre priateľa  som jeho jediná Miss.
 
Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?

Žiadnu. Nič sa nedeje bez príčiny. Samozrejme aj zlé zážitky majú svoje miesto v mojom živote, ale vďaka ním si o to viac  môžem   vážiť tie krásne .

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Bez rodiny a ľudí na ktorých sa môžem spoľahnúť, dôverovať im. V dnešnej dobe je to vzácnosť.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak vašim najväčším hendikepom?

Cením si na sebe svoju vnímavosť, citlivosť , taktiež nadšenie pre vec tiež si trúfam povedať, že som disciplinovaná a profesionálna k ľuďom, ktorý to odo mňa očakávajú a dôverujú mi. Asi  najväčším mojim hendikepom je, že veľmi, ale veľmi rýchlo rozpravám „bratislavský syndróm“, občas tiež veci analyzujem, ale to asi väčšina žien a v neposlednom rade moja tvrdohlavosť, ktorá sa vekom lepší.

Čím sa chcete živiť, ak sa Vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?

Nie je mojou ambíciou presadiť sa akosi zvlášť výraznejšie  vo svete modelingu, beriem to skôr ako dobrý spôsob zárobku, keďže som študentka a bola by škoda sa tomu nevenovať, kým mám tu príležitosť. No do budúcna sa skôr chcem venovať a presadiť v  niečom perspektívnejšom a hlavne v niečom čo ma bude tešiť, napĺňať a zabezpečí mi duševný rast. 

Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii.. .


Nemám žiadne posolstvo svetu, na to som primladá a nemám toľko životných skúsenosti, aby som si mohla dovoliť radiť svetu. Skôr môžem povedať, čo by ma tešilo a to určite, aby sa ľudia viac rešpektovali, lebo na svete nežijeme sami. Tiež, aby sme sa viac naučili tešiť sa zo života, z dennodenných okamihov, lebo verím tomu, že ak začneme u seba a sami  budeme šťastný, až potom možme robiť šťastnými aj ľudí okolo seba.