10. Natália Drocárová
Nitra

Hlasuj za finalistku

Natália Drocárová študuje na bilingválnom gymnáziu v Nitre. Vo svojom voľnom čase sa venuje hre na bicie, maľovaniu a fotografovaniu. Vždy, keď je to možné, snaží sa pomáhať. Zapojila do zbierky pre deti trpiace hypoglykémiou.  Vystupovala spoločne s bubeníckym orchestrom, CAMPANA  BATUCADA na projekte „NA KOLESÁCH PROTI RAKOVINE“. Podieľala sa na organizovaní benefičného koncertu pre neziskovú organizáciu Slniečko.

Aký je Váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Nad otázkou aký je môj najkrajší životný zážitok som dlho premýšľala a musím uznať, že stále zažívam najkrajšie okamihy svojho života. Každý deň mi prináša pocit radosti a zanecháva vo mne mnoho krásnych zážitkov. Preto si dovolím tvrdiť, že najšťastnejší deň v živote je každý deň.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by Vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?

Mám priateľa, ktorý je mojou veľkou oporou aj keď sa poznáme veľmi málo. Tým, že študuje mimo Slovenska, sme sa naučili stáť jeden pri druhom a pomáhať si aj napriek tomu, že sa tak  často nevidíme. Preto nemám strach, že by moje prípadné víťazstvo ohrozilo náš vzťah.

Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?

Neexistuje udalosť, ktorú by som vymazala zo svojho života. Som totiž zástanca toho názoru, že ako správne, tak aj nesprávne kroky nás posúvajú ďalej a pomáhajú nám nájsť samých seba a stať sa ľuďmi. Práve naopak, chyby ktorých sa dopustíme a poučíme sa z nich, nám môžu niekedy v živote oveľa viac pomôcť.

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Svoj život si neviem predstaviť bez lásky, priateľstva a pocitu šťastia, čo je ekvivalentné mojej mamine, rodine, priateľom a partnerovi.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak Vašim najväčším hendikepom?

Najviac si na sebe cením to, že dokážem byť oporou mojim blízkym a že nehľadiac na to v akých podmienkach sa nachádzame, vždy viem vyčariť úsmev na ich tvári. Za svoj hendikep by som označila občasnú tvrdohlavosť a prílišnú horlivosť.

Čím sa chcete živiť, ak sa Vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?


Keby sa mi nepodarilo presadiť vo svete modelingu, myslím, že by som sa zrejme venovala tvorivej činnosti. Určite by som chcela doštudovať vysokú školu a popri tom nechať  to na osud, čo mi do života prinesie.

Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii...

Neviem či práve ja som ten správny človek na odovzdávanie posolstva, keďže ešte nemám veľa životných skúseností. Myslím si, že každý z Vás sa vie sám rozhodnúť preto, čo je pre neho dobré a čo zlé.