12. Marína Georgievová
Banská Bystrica

Hlasuj za finalistku

Marína Georgievová študuje na obchodnej akadémii Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici.  Aktívne hrala volejbal viac ako štyri roky v prvej lige. Rada sa stretáva so svojimi priateľkami a v poslednom období rada varí. Chcela by úspešne dokončiť vysokú školu, popri tom cestovať a spoznávať krajiny, náboženstvá, kultúru a zahraničnú kuchyňu.

Aký je Váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Môj najkrajší životný zážitok bol 2 mesačný pobyt v Istanbule, kde som spoznala skvelých ľudí, krásne miesta a kultúru. Najšťastnejší deň v mojom živote? Tak to ma teraz v momente nenapadne...pretože ja mám tých krásnych chvíľ veľa.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?

Áno, mám priateľa,  nemyslím si, že táto súťaž ohrozí náš vzťah. A ak by sme sa aj rozišli, tak určite nie pre Miss!

Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?

Mesačný pobyt v nemocnici.

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Môj život si neviem predstaviť bez svojich blízkych a ľudí, ktorích mám veľmi rada. Neviem si predstaviť život bez lásky, smiechu a športu.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak vašim najväčším hendikepom?

Cením si svoju ambicióznosť a to, že keď si niečo zmyslím tak to chcem dosiahnuť a nenechám sa len tak odradiť aj keď mi nikto neverí, že by sa mi to podarilo. Skúsim to  a buď to vyjde alebo nie.

Čím sa chcete živiť ak sa Vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?

Ak nebudem úspešná v modelingu chcem sa živiť dabingom, chcem robiť niečo čo ma baví. Môj handikep? Matematika (smiech).

Napíšte nám Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii...

Svet potrebuje viac lásky!Človek potrebuje iba tri veci, aby bol na svete skutočne šťastný: niekoho, koho by miloval, niečo, čo by robil, a niečo, v čo by dúfal.