14. Erika Kováčová
Veľký Krtíš

Hlasuj za finalistku

Erika Kováčová pochádza z Veľkého Krtíša. Študuje na Pedagogickej a sociálnej akadémii v Lučenci. Medzi  jej záľuby patrí spev, tanec, hudba a práca s deťmi. Má rada jazz, ktorý vníma ako hudbu plnú farieb, možností a slobody. V najbližšej budúcnosti chce úspešne zmaturovať. Má brata Erika, ktorý  študuje na konzervatóriu v Banskej Bystrici odbor – gitara.

Aký je Váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Môj najkrajší zážitok bol let do Paríža, kde som mala možnosť  navštíviť  sídlo prestížnej modelingovej agentúry. Počas návštev hlavného mesta módy a umenia som mala možnosť vidieť Eiffelovu vežu, ktorú som vždy túžila vidieť reálne. Nezabudnem na to nikdy.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by Vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?

Mám priateľa. Študuje na konzervatóriu v Banskej Bystrici. Je na mňa hrdý a teší sa ,  že som finalistkou Miss Slovensko.

Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?

Všetky doterajšie udalosti v mojom živote, v ktorých som zlyhala by som vymazala. Ale život je aj o tom, všetko má svoju príčinu a dôsledok.

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Svoj život by som si nevedela predstaviť bez svojej rodiny, ktorú nadovšetko milujem.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak Vašim najväčším hendikepom?


Mojím hendikepom je tvrdohlavosť, hlavne keď mám o niečom rozhodovať a s nikým sa o tom neporadím. Neskôr prídem na to, že to bolo nesprávne, ale snažím sa už vypočuť si aj názor iných a podľa toho sa potom rozhodovať.

Čím sa chcete živiť, ak sa Vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?

Ešte nie je  isté čím sa budem v skutočnosti živiť. Všetko je otvorené, možno aj spevom. (smiech).

Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii...

Mojim želaním a posolstvom je mier na celom svete,  pomôcť zachrániť každý ľudský život v ohrození napríklad, prírodné katastrofy, chudoba, epidémie a hlad v Afrike.  Je dôležité, aby sa obnovila dôvera medzi ľuďmi a národmi.