15. Katarína Kočišová
Žilina

Hlasuj za finalistku

Katarína Kočišová študuje na Žilinskej univerzite ekonomiku a manažment podniku. V tomto obore by si chcela nájsť budúce zamestnanie. Medzi Katarínine záľuby patrí predovšetkým spánok, ale vyrovnáva to občasnými návštevami v posilňovni. Má aj jednu netradičnú ženskú záľubu, jazdu autom. V minulosti už bolo množstvo zbierok na zvierací útulok v Žiline, ale nikdy nebol postavený, preto by chcela prispieť svojim úsilím k tomu, aby sa zvierací útulok vybudoval.

Aký je váš najkrajší životný zážitok / Najšťastnejší deň v živote?

Zažila som veľa krásnych chvíľ, no v poslednej dobe mi však najviac utkvelo v pamäti narodenie mojej malej sestričky. Bol to neopísateľný pocit držať v náručí takého malého drobčeka.

Máte priateľa? Ako dlho ste spolu? Nebojíte sa, že by vaše prípadné víťazstvo ohrozilo váš vzťah?

Mám priateľa. Sme spolu skoro štyri roky a v prípade úspechu sa neobávam o náš vzťah nakoľko sme obidvaja rozumní ľudia, ktorí sa tolerujú. A viem, že mi bude vždy oporou. Dúfam, že som týmto nič nezariekla (smiech).

Ktorú udalosť by ste najradšej vymazali zo svojho života?


Rozvod mojich rodičov.

Bez koho, alebo bez čoho si neviete predstaviť svoj život?

Je pre mňa dôležitých veľmi veľa vecí, ale medzi moje naj, bez ktorých by som si nevedela predstaviť svoj život by som zaradila rodinu, rodinu môjho priateľa a priateľov, ktorí ma obklopujú. Sú to jednoducho ľudia, na ktorých sa môžem kedykoľvek bez obáv obrátiť.

Čo si na sebe ceníte? A čo je naopak vašim najväčším hendikepom?

Najviac si na sebe cením otvorenosť, priateľskosť, energickosť a komunikatívnosť, aj keď ma už tieto vlastnosti priviedli do nepríjemných situácií. Väčšinou som optimistka a dobre naladená, no keď mám zlú náladu, stane sa, že ju prenášam na ostatných.

Čím sa chcete živiť ak sa vám nepodarí presadiť vo svete modelingu?


Chcela by som si nájsť prácu v obore, ktorý študujem. Zatiaľ túto prácu neviem konkretizovať, ale viem, že by ma mala napĺňať a baviť.

Napíšte nám Vaše posolstvo svetu, ktoré by ste povedali pri korunovácii...

Chcela by som, aby ľudia boli ohľaduplnejší k sebe navzájom, k zvieratám a životnému prostrediu.